Moldova

Moldova

© Foto: Dmitrii Vosimeric

În prezent, acordăm suport comunităților locale în 5 sectoare importante: agricultură și dezvoltare rurală, asistență și incluziune socială, consolidarea societății civile, educație mediatică și sprijinirea refugiaților ucraineni și a familiilor care îi găzduiesc.


Susținem societatea civilă din Moldova și ONG-urile din regiune prin proiectele noastre focusate pe diferite grupuri țintă (tineri, vârstnici, autorități locale etc.). De asemenea, contribuim la incluziunea persoanelor cu dizabilități în societate.

Prin proiectele noastre învățăm fermierii locali și oamenii de afaceri din domeniul agricol cum să se implice în producția ecologică. În prezent, îi ajutăm pe fermierii mici și mijlocii să găsească succesul pe piață cu produse lactate.


Unul dintre obiectivele noastre principale este de a oferi sprijin pe termen lung refugiaților ucraineni și familiilor care au oferit adăpost persoanelor care au fost forțate să părăsească Ucraina din cauza războiului.

Acordăm asistență în Moldova din 2003. În ultimii 20 de ani, organizația a reușit să aducă schimbări în viața a nenumărate persoane și comunități, a implementat proiecte de impact și a scos la rampă inițiative în domenii precum educația, drepturile omului, incluziunea socială și abilitarea economică.

Am reușit să ajungem la fiecare al zecelea locuitor al Republicii Moldova cu asistență, inclusiv prin colaborarea și parteneriatele cu 146 de organizații de-a lungul timpului. Dorim să ne exprimăm sincera recunoștință tuturor partenerilor, donatorilor, voluntarilor și susținătorilor care au contribuit la succesul nostru în ultimele două decenii.


Textul întreg Mai puțin text